Yleiset ja yhteistyökyselyt

Media, lehdistö ja sosiaalinen media

Mukaan 1: perehdytys ja uusien illat

Mukaan 2: kansalaistottelemattomuuskoulutus

Lakiasiat

Elokapinallisten tekninen tuki

Jos olet palaamassa toimintaan, mutta sinulla on ongelmia sisäisille viestintäkanaville pääsemisen kanssa, ota yhteyttä tekniseen tukeen, tai katso ohjeet ongelmatilanteisiin täältä.


Työryhmät

Työryhmät tai "piirit", kuten itseorganisoituvassa terminologiassa niitä kutsumme, muodostavat kansallisen organisaation ytimen. Jokaisella ryhmällä on oma vastuualueensa, josta se huolehtii itsenäisesti.


Paikallisryhmät

Extinction Rebellion Finland toimii eri puolilla Suomea paikallisryhmissä. Paikallisryhmät ovat matalan kynnyksen tapa osallistua toimintaan. Täältä löydät tarkemmat tiedot Elokapinan tämänhetkisistä paikallisryhmistä.


Yhteisöryhmät

Elokapina pyrkii olemaan liikkeiden liike. Jos haluat ottaa osaa ammatillisen, uskonnollisen tai muun yhteisöryhmän kontekstissa, niin yhteisöryhmät ovat oikeat paikat toimia.


Media ja lehdistö

Viimeisimmät tiedot aktioista ja niiden mediakontakteista löydät Media-sivulta.

Voit seurata päivityksiämme ja ottaa yhteyttä meihin myös sosiaalisessa mediassa:


Turvallinen yhteydenotto

Asioissa, jotka vaativat erityistä yksityisyydensuojaa, tavoitat meidät myös tarvittaessa salatulla sähköpostilla:

PGP-salausavain [email protected] osoitteelle / [email protected] / [email protected]

Huomaathan, että protonmailin ja tutanotan tapauksessa vahva salaus on oletuksena käytössä vain lähetettäessä palveluiden omiin osoitteisiin. Olemme kuitenkin listanneet ne tähän PGP:n lisäksi, koska niitä saattaa olla PGP:tä helpompaa käyttää.