Elokapinan sote-alan toimijat ovat maatalousyrittäjien puolella

Metsäliikkeen mielenilmauksessa Aalistunturilla otettiin eilen 20.2. kiinni viisi mielenosoittajaa. Kiinniotetut vapautuivat tiistaina kello 11 Rovaniemen putkasta.

Metsäliike on palannut Aalistunturin kansallispuistoesityksen alueelle jo viidennen kerran tämän vuoden aikana. Metsähallituksen hakkuut alueella ovat keskeytyneet. Aktivistit vaativat Metsähallitusta luopumaan kaikista hakkuista kansallispuistoesityksen alueella.

Metsäliike palasi eilen sunnuntaina klo 16 aikaan Aalistunturille pysäyttämään Metsähallituksen 400 hehtaarin hakkuut kansallispuistoesityksen alueella. Illalla poliisi tuli poistamaan aktivisteja paikalta, mutta onnistui ottamaan kiinni vain kaksi mielenosoittajaa.

Metsäliikkeen mielenosoittajat ovat sunnuntaina iltapäivästä palanneet keskeyttämään Metsähallituksen hakkuut Aalistunturin eteläpuolella Kolarissa.

Metsäliike järjestää mielenosoituksen Helsingissä maa- ja metsätalousministeriön edustalla torstaina 9.2. klo 11.30–​​​​​​13.00. Mielenosoittajat vaativat Metsähallitusta keskeyttämään hakkuut Aalistunturin kansallispuistoesityksen alueella.

Metsäliikkeen aktivistit ovat palanneet yhdessä Ruotsin metsäkapinan Skogsupproretin kanssa Aalistunturin hakkuutyömaalle ja pysäyttäneet hakkuut jo kolmantena maanantaina peräkkäin. Aktivistit ovat kävelleet yön aikana kahdeksan kilometriä pystyttääkseen leirin hakkuille vievälle talvitielle Laukkujärventien itäpäähän. Leiri on samassa paikassa kuin kahtena edellisenäkin maanantaina.

Metsäliikkeen mielenosoittajat ovat maanantain ja sunnuntain välisenä yönä palanneet keskeyttämään Metsähallituksen hakkuut Aalistunturin eteläpuolella Kolarissa. Mielenosoittajat ovat kävelleet Aalistunturin yli ja pystyttäneet leirin hakkuutyömaalle.